Kedves Nézőink!

Akik jegyet váltottak előadásainkra, melyeket a vészhelyzet miatt mégsem tudtunk megtartani, a Manna online jegyszolgáltatója az Interticket a következő lehetőségeket tudja biztosítani:

Jegyvisszaváltási szándékukat a vásárlás helyétől függetlenül 2020. május 10-ig jelezhetik az alábbi módokon:

Ha a megvásárolt jegyek árával a fellépő művészeket támogatnák, akkor erről május 10-ig az Interticket rendszerében a következő linken lehet nyilatkozni:

https://www.jegy.hu/nevaltsvisszajegyet?lang=hu

A vásárláskor megadott email cím beírásával az összes olyan színház összes előadása megjelenik, amelyre Ön jegyet vásárolt és vonatkozik rá a lemondási lehetőség. Ezúton is köszönjük, ha támogatják a művészeket az újrakezdésben a jegyek árával.

Akik NEM töltik ki a „neváltsvisszajegyet” nyilatkozatot, azoknak a rendszer AUTOMATIKUSAN visszaküldi a jegyek árát. A z összeg arra a bankszámlára érkezik majd, ahonnan a jegyeket eredetileg vették, és 60 napon belül kapják meg az összeget, az Interticket jelenlegi tájékoztatása alapján.

Az online jegyvásárlóknak tehát május 10-e után az InterTicket (jegy.hu) automatikusan visszautalja a jegyek árát. Erről nem kell nyilatkozniuk, ez automatikusan történik.

A pénztárban vásárolt jegyek visszaváltását e-mail-ben, a jegy@mannaprodukcio.hu címen vagy postai úton levélben a Manna Produkció Nonprofit Kft. 1590 Budapest, Pf. 200 címen lehet kérni a következő adatok megadásával:

– a jegy fotója vagy szkennelt változata

– a jegy vonalkódja

– a bankszámlaszám, ahova a jegyek árát visszautalhatjuk

– a megadott számla tulajdonosának neve

A jegyek személyes visszaváltására jelenleg nem tudunk lehetőséget biztosítani mindannyiunk egészségének védelme érdekében, de a fenti adatok megadásával, jogos igény esetén, biztosítjuk a jegyek árának 8 napon belüli visszatérítését.

Kérdéseikkel bátran fordulhatnak hozzánk, a jegy@mannaprodukcio.hu címen, illetve a holnapunkon található egyéb elérhetőségeken állunk rendelkezésükre.

Nagyon várjuk már a találkozást, hogy újra úgy tudjunk adni, ahogy csak a színpadon lehet… Önöknek!

Addig is vigyázzanak magukra!

Köszönettel,

Manna Produkció