A Manna valójában egy csapat színházszerető, alázatos, végletekig terhelhető, öntudatos, lelkiismeretes és szenvedélyes ember. Az, hogy 10 éve működik ez az ernyőszervezet, nekik köszönhető. Mindenkinek egyenként és külön-külön köszönöm és köszönjük, hogy vannak, hogy szó nélkül rajzolják a művészek köré a színházat minden este. Mert a Mannának mindene van, csak háza nincs, így minden este szinte a semmiből kell felépíteni azt, amit alapnak hívunk a színházban. Ezek az alapok nekik köszönhetőek.

BARANYAI JUDIT – szervező, tervező, legfontosabb papírügyi biztos
Ahogy ott ül az íróasztala mögött és uralja a káoszt, talán nem sokan gondolnák, hogy ő egy igazi IronGirl. Senior edző, triatlonista, ezüstérmes öttusázó, aki hetente egyszer hazafut az irodából. A kitartás és a nyugalom alapértéke. Rá tényleg lehet építeni. Akár színházat is.

FAZEKAS ANNA – művészeti titkár, asszisztens
Csöndes és biztonságot adó állandó jelenléte szeretetteljes és erőt adó. Mindent megold, elintéz, megérez. Nem bonyolít, hanem egyszerűsít. Nagybetűs segítő, az élet minden területén, legyen szó színházról vagy ételosztásról.

RIHAY-KOVÁCS ZITA – fő jogi szakértő és örök beugró
A Manna legrégebbi munkatársa, alapító, aki minden tud és ért abból a misszióból, ami a Mannát a kezdetektől hajtja. Szaktudása olyan alapot teremt a Manna munkájához, ami felbecsülhetetlen értékű. Kritikus szemlélete, éleslátása, elképesztő munkabírása, lendülete fontos alappillére a munkánknak. Amellett, hogy a legfontosabb jogi szakértőnk, remekül helyt áll asszisztensként, szervezőként, pályázatíróként, tábori felügyelőként – multifunkcionális.

KOVÁCS ZSUZSANNA – asszisztens, papírügyi kisegítő biztos
Pszichológus. Könnyen megtalálja a hangot az alkotókkal, a műszakkal, visszahúzódó, de mindig tettre kész. A Manna történetében neki jutott a legtöbb lehetetlen helyzet, a próbát örökre elhagyó színésszel, létráról lezuhanó technikussal és Erdélyben egy fesztiválon a szembe sétáló medvével. De mindent megoldott. Szereti a kihívásokat ?

LÁNG ZSUZSA – asszisztens
Derűs jelenléte mindenkit megnyugtat. Precíz, gondoskodó, mindenkihez van egy jó szava, és ha véletlenül szökőévente egyszer elfelejt valamit, akkor nagyon dühös magára. Mi nem tudunk rá haragudni, sosem, mert olyan odaadó segítője nem csak a színházi, hanem a lelkünkben zajló folyamatoknak is, hogy csak hálásak lehetünk.

SOLTÉNSZKY RÁHEL – asszisztens
A Manna csapat legfiatalabb tagja, aki épp csak pár hónapja csatlakozott hozzánk. Lelkesedése példaértékű, odafigyelése, tanulni vágyása megható. Igyekvő, jószándékú és végtelenül kedves. Jó vele lenni.

SZIGETI ATTILA – színpadmester, logisztikai főmenedzser
Nélkülözhetetlen. Semmi sem jutna el sehová, ha ő nem lenne. Rengeteg éve minden díszletcsavar helyének pontos tudója, több százezer kilométer biztonságos megtételének záloga, de ha kell, csodálatos asszisztens, öltöztető, hangosító. A Manna működésének alapköve, ahogy mindenki ismeri: Pixi.

De végtelen hálával tartozunk az elmúlt évek sikeres és olajozott működésért, szeretetteljes légköréért minden munkatársunknak, aki nem állandóan, csak projektalapon dolgozik velünk:
Erdélyi Adrienn, Migray Ivett, Kállai-Tóth Anett, Boronyák Ágnes, Tóth Hajnalka, Krisztek Tamás, Lengyel Zoltán, Szőke, Balázs Krisztián, Mészáros Gábor, Sín Olivér, Bányai Gabriella, Medvecki Réka, Jánoska Zsuzsa, Balázs Márk, Kocsis László, Galkó Janka, Budai Géza, Dávid Áron, Kékesi Ágnes, Prokop Ádám és még sok-sok kedves segítőnek.