Project Description

ELŐADJÁK:

FEUER YVETTE
MANYASZ ERIKA
SZEGEDI TAMÁS

Mikor és hol látható

ELŐADJÁK:

FEUER YVETTE
MANYASZ ERIKA
SZEGEDI TAMÁS

Mikor és hol látható

A “Cirkusz Ödön küldeménye” egy háromszereplős, kb. 40-50 perces bohócjáték, amiben zene, akrobatikus és cirkuszi elemek kíséretében ismerhetjük meg egy cirkuszos család történetét. A mama és lánya, Piperke, épp úton vannak, amikor összetalálkoznak Ödönnel, aki szemet vet a lányra. Persze ez a mamának nem igen tetszik. Itt kezdődnek a csalafinta trükkök és mutatványok, aminek a végén a fiatalok mégis egy pár lesznek.
Az előadás után foglalkozást tartanak a gyerekeknek, amelyben játékos fizikai feladatok és csoportos játékok szerepelnek.

A Bohócok a Láthatáron Csoport egy színészekből és bohócokból álló társulat, amelynek célja, hogy nevetést és vidámságot vigyen Magyarország szegényebb vidékeire, elsősorban az ott élő gyermekek számára. A magyar kezdeményezés alapja az 1993-ban alakult “Clowns without Borders” mozgalom, amelynek alapítója egy spanyol hivatásos bohóc volt, aki a horvát menekülttáborokban lépett fel. A gyerekeknek szánt rövid bohócműsorok és az azt követő foglalkozások célja mindig a feszültség és a szorongás oldása, a közösségépítés, és természetesen a szórakoztatás a legszegényebb környezetben.

A háromszereplős bohócjátékban a zene, az akrobatikus és cirkuszi elemek kíséretében ismerhetjük meg egy cirkuszos család történetét A szereplők előadás után foglalkozást tartanak a gyerekeknek, amelyben játékos fizikai feladatok és csoportos játékok szerepelnek.

FOTÓGALÉRIA

Fotók: Kállai-Tóth Anett